ÚJRATERVEZÉS

Kreatív, célkitűző élménytréning

"Tarts az álmodozókkal. A hívőkkel. A bátrakkal. A vidámakkal. A tervezőkkel. A csinálókkal. A sikeresekkel, akiknek fejük a fellegekben, két lábuk szilárdan a földön. Hadd gyújtsanak szikrát a lelkedben, amivel jobb hellyé varázsolod ezt a világot, mint ahogy kaptad!" (Wilfred Peterson)


Üdvözöllek! Hogy érzed most magad?

Ha elmúlik a nyár, nincs ember akinek ne jutna eszébe, hogy számot vessen az ideáig eltelt évvel... Vajon megtettük mindent, amit kellett, kihoztuk, amit ki kellett? Megszámoljuk, hogy hol tartunk a céljainkkal, vannak-e céljaink. Belenézünk a tükörbe, és keressük önmagunkban a lehetőségeket - amiket megéltünk 2018-ban, és amire nem jutott idő... vagy nem jutott energia. Nálad mi a helyzet éppen? Ott tartasz, ahol szeretnéd, azzal vagy, akivel szeretnél, ismered magad és a saját vágyaidat, igényeidet kellőképpen? Csinálnál-e máshogy bármit az eltelt esztendőben? Ha nem, miért nem, ha igen, hogyan fogsz majd nekiállni? Tudod már?

GYERE ÉS TERVEZZ ÚJRA!

Ez egy online tréning. Öt héten keresztül vezet végig, magabiztosan, egyben játékosan a fázisokon, amiken keresztül előveheted a szőnyeg alá sepert terveidet. Lehozza az álmokat a tervezőasztalra, belső, tudattalan mikroszkóppal vizsgálhatod meg, hogy hasznodra vannak-e még mindig, és ha igen, eszközöket ad a kezedbe, hogy meg is valósítsd őket.

Tulajdonképpen, ennyi az egész.

Miben más, mint a többi?

 Villányi Gergő 

 pszichológiai tanácsadó

www.villanyigergo.hu

"Az Újratervezés tényleg olyan, mintha kincskereső útra indulnánk az erdőbe, a tengerpartra, a városba. A helyszín talán nem is olyan fontos, az az érzés viszont igen, amikor emlékekkel, apróságokkal, nekünk tetsző kis furcsa alakú kövekkel, fadarabokkal, termésekkel térünk haza. A játékos önismeret, a hasznos feladatok és az alkalomról alkalomra építkező feladatsorok hasznosak, élvezetesek és meghálálják a beléjük fektetett bizalmat és energiát. Merjünk kíváncsiak lenni!"

Ez az online tréning az NLP kommunikációs modelljét, a metaforikus, tudattalanra ható történetek erejét, a jungi szimbólumokat, intuitív írásmódszerek garmadáját, a "growth mindset" kutatásait, és az élménypedagógia eszköztárát használja ahhoz, hogy életed bármelyik területén használhasd.

Hogyan van rád van szabva:

Neked sem jutna eszedbe bemelegítés nélkül nekiállni lefutni egy maratont, igaz? Valószínűleg egy kilométer után az izmaid bemerevednének, a tüdőd majd megpattan. Miért lenne más a helyzet, amikor célokat tűzöl ki, vagy saját magadat szeretnéd fejleszteni?

Ahogyan a fizikai edzéseknél, ha belülről változnál, változtatnál, különböző fázisok kellenek, hogy ne legyen se "lelki izomlázad", se abba ne hagyd, ha már elindultál. Az öt hét normál tempós tananyag mindenre igyekszik gondolni.

shower

Bemelegítés

Lehet, hogy semmihez semmi kedved. Ahogy edzés, futás előtt is kötelező elem a bemelegítés, ez a tréning is különös gondot fordít arra, hogy rugalmasabbá tegye az elmédet, fellazítsa a hiedelmeket, képessé tegyen más szemszögből nézni - mindezt játékos, mégis komoly gyakorlatokkal

safari

Tervezés

Mire ehhez a részhez érsz, már célokat kezdesz megfogalmazni. A tervezési fázisban Szűcs Tibor NLP mester (számos könyv és tréning szerzője) segít abban, hogy az óhajaid, és a legbelső igényeid alapján, professzionális módon állj neki célokat kitűzni.

child

Cselekvés

Az elmélet szép és jó, de mindennek a kulcsa, hogy az eltervezettekből mit teszel meg. Lustaság, kétségek, félelem - ezek a dolgok a változásra, változtatásra vágyó ember állandó kísérői, és sokszor sikeresen szabotálják a legszebb terveket is. Készültünk erre is, és mindvégig segítünk az általad kitűzött úton tartani téged!


Milyen most a jelenlegi lelkiállapotod?

  • Fáradt vagy?
  • Vagy tele vagy energiával, de nem egészen tiszta, hova is tartasz?
  • Netalán aggódsz a jövő miatt?
  • Ötlettelennek érzed magad?
  • Kétségek környékeznek életed valamely területével kapcsolatban?
  • Jól jönne valami, ami kizökkent, önbizalmat és távlatokat ad?

 Mara Gattyán 

 


"Brutál. Jó értelemben. Főleg annak aki tényleg elakadt vagy változást akar. Rávilágít sokmindenre. Intenzív self-tréning. Egy kis idő magammal. Segít játékosan elmélyülni a legkomolyabb valómban."

"Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni."

(Napoleon Hill)

Mit nyerhetsz, ha újratervezel?

Fellélegzés

​Felfedezed saját, játékos, belső kreativitásodat. Kicsit kimozdulsz a komfortzónádból.

Új nézőpont

​Újra megtalálod a belső értékeidet, motivációdat, és a veled született kíváncsiságot.

Továbblépés

​Célokat tűzöl ki, és cselekszel értük, amely az egész életnek új ritmust ad!

 Eszti

 

"Nem volt különösebb célom, engem az élménytréning kifejezés fogott meg, de most, hogy végigcsináltam, egy másikat adnék helyette: elme-jóga. :D Nekem a bevezetés rész volt a kedvencem, a minden napra egy, egyszerű küldetés-szerű feladatok. Brutális felfedezéseim voltak, nagyon kellett már."

A tréning ára:

14 900 Ft

- 15, általad meghatározott időrendben érkező lecke (normál: 3 naponta, intenzív: naponta)

- letölthető audioanyagok

- a tanfolyam végén egy külön e-bookban a tanfolyam teljes anyaga

- személyes támogatásom - írj, kérdezz

- személyre szabott kedvezmények a tanfolyam után

 Sebő Attila

 természetgyógyász

"Számomra az teszi hitelessé a módszert, hogy tiszteletben tartja a tempómat és a körülményeimet anélkül hogy meg akarná mondani, hol a hiba bennem. Lehetőségként kezeli a kihívàsaimat, eszközöket ad hogy dolgozhassak velük. Az érdeklődésemet fenntartva próbál motiválni, nem unszolva. Nem lesz mindenki csodaszere, de aki ùgy érzi hogy neki szól és kitartó, annak sokat fog adni."

Tervezhető időbeosztás

Te választasz, hogy normál tempóban, háromnaponta érkezzenek a levelek, vagy szavazhatsz az intenzív, naponta érkező feladatsorokra

Letölthető audioformátum

Túl hosszú egy olvasatra egy anyag? Mindegyik lecke elérhető audioformátumban, általában 10-12 perc hosszúságban - az idő pedig, amit a feladatokkal töltesz, rajtad áll.

E-book verzió

A tréning végén egyben, e-book formátumban letöltheted a teljes anyagot, és bármelyik eszközödön újra és újra használhatod!

Örökgarancia - bármikor újraindítható

A rendszer úgy lett megtervezve, hogy a jövőben bármikor, amikor hasonló élethelyzetben vagy, újra elindíthasd a levelek automatizmusát - a tanfolyam befejező levelében megkapod az újraindításhoz szükséges linkeket. Bármikor, ha úgy érzed, szükséged van ismét Újratervezni - megteheted könnyedén.

 Menyhárt Zsolt

security manager

"Őszintén, nekem nagyon tetszett, főleg azok a részek, amikor konkrét dolgokat kellett csinálni. Nem csináltam ugyan mindent végig, csak pár dolgot, de nagyon jó volt a vezetés, nagyon tiszta az a kommunikáció, hogy MIT és HOGYAN kell ahhoz csinálni, hogy ne csupán bohóckodás legyen az egész, hanem TÉNYLEG komoly hasznot tudjon hajtani a tevékenység."


Kemenes Andrea Sophie

A szerzőről

NLP-rajongó, történetíró, embermesélő vagyok. A kedvenc magyar szavam a gyönyörködés, szenvedélyesen szeretem a kávét, imádom a jó történeteket (olvasni és csinálni is), és őszintén hiszem, hogy mindazok a dolgok, amik rendelkezésemre állnak, segíteni tudnak neked is. Legjobban az emberi elme, és a játékos formába öntött önsegítő folyamatok foglalkoztatnak, a metaforák, a pszichológiai játékok, és a hatalmas lehetőségek, amiket mindezek rejtenek. 

  •  Neisz Laura

www.lauraneisz.com

"Ha Sophie semmi mást nem csinálna, csak metaforákat dobálna egymás mellé, látszólag összefüggéstelenül, akkor is új, lélekgyógyító szemszögeket ütne a fejembe. Még úgy is rengeteget ad egy vele való beszélgetés vagy egy online kurzus epizód, hogy az anyag nagy része számomra nem új. De ez olyan, mint a főzés: ismert alapanyagokból végtelen mennyiségű új ételt lehet kreálni. Nagyon tetszik, hogy Sophie teljesen mást főz az ő boszorkánykonyhájában! Üdítő, tápláló lelki eleséget :)"